Menu Close

Klaipėdos universiteto Jūros tyrimų instituto stažuotojas pristatė tyrimo rezultatus tarptautinėje konferencijoje Prancūzijoje

Klaipėdos universiteto Jūros tyrimų instituto stažuotojas dr. Rokas Butkus spalio 22-25 dienomis dalyvavo tarptautinėje konferencijoje “Sfecologie2018”, vykusioje Rene mieste (Prancūzija). Šioje konferencijoje stažuotojas pristatė savo podoktorantūrinės stažuotės „Rūšies mikroevoliucija ir integracija į vietines ekosistemas skirtingose invazijos stadijose (INRUMIN)“ tyrimų rezultatus. Pristatytas pranešimas “Empirical evidence that Potamopyrgus antipodarum J. E. Gray, 1843 is a low quality food for fishes”. Stažuotojas taip pat turėjo galimybę išgirsti ne tik pasauliniu mastu pripažintų ekologijos mokslo ekspertų pranešimus, bet ir sužinoti kitų mokslininkų tyrimų rezultatus, naudotus metodus ir galimybes juos taikyti savo tyrimuose.

Projektas finansuojamas iš 2014– 2020 m. ES fondų investicijų veiksmų programos 9 prioriteto „Visuomenės švietimas ir žmogiškųjų išteklių potencialo didinimas“ priemonės Nr. 09.3.3-LMT-K-712 „Mokslininkų, kitų tyrėjų, studentų mokslinės kompetencijos ugdymas per praktinę mokslinę veiklą“.

Posted in Įvykiai

Related Posts