Menu Close

Akvakultūros specialistams – Master FshFarmer Class (MFFC) mokymų programa

Moderni akvakultūra neatsiejama nuo aukštą kompetencijų lygį turinčių specialistų. Nuolat gilinamos ir atnaujinamos žinios, pažangių taikomų praktikų išmanymas yra itin svarbūs norint užtikrinti sėkmingą šioje sferoje veikiančio veiklą bei jo plėtrą.

Visa tai aktualu ir AquaVIP projektui, kurio vedantysis partneris Klaipėdos mokslo ir technologijų parkas, Klaipėdos universitetas bei partneriai užsienyje kviečia AquaProfi bendruomenę, t.y. akvakultūros srityje dirbančius specialistus ir praktinės patirties jau įgijusius studentus, dalyvauti Master FishFarmer Class (MFFC) mokymų programoje. Jos metu su tarptautine auditorija savo žiniomis ir įžvalgomis dalinsis kviestiniai lektoriai bei AquaVIP ekspertai.

MFFC startuoja jau spalio 20 d.!

Esate akvakultūros specialistas/ šio sektoriaus darbuotojas? Prisijunkite ir įgykite ne tik reikalingų žinių, bet ir postūmį Jūsų profesinei karjerai!

Esate akvakultūros verslo atstovas/ įmonės vadovas? Paskatinkite savo kolegas ir darbuotojus dalyvauti MFFC ir stiprinkite savo verslo pozicijas išvien su kompetencijomis!

Plačiau apie kursus ir registracijos forma čia.

Posted in Skelbimai

Related Posts